Blokfluitlesblokfluit

De blokfluit is het meest geschikte blaasinstrument voor kinderen om op jonge leeftijd kennis te maken met muziek.
Bij muziekpraktijk Do So La is blokfluitles mogelijk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Mogelijkheden
Elke les duurt 20 minuten, in overleg wordt een vast tijdstip ingepland. Het is mogelijk om elke week, of om de week les te volgen.
De blokfluitlessen zijn individueel. Mocht uw kind graag samen met een vriendje of vriendinnetje op les komen, dan bestaat de mogelijkheid voor duo lessen.
Klik hier voor de tarieven.

Ieder kind is uniek.
Er wordt gewerkt met een studieboek en zelf ontwikkeld lesmateriaal. Zo kan elke muziekles volledig op maat worden gemaakt.
Door deze combinatie kunnen onderdelen die de leerling erg leuk vindt uitgediept worden. Ook bestaat hierdoor de mogelijkheid extra oefeningen aan te bieden als een leerling wat meer moeite heeft met een bepaald onderdeel. Naast blokfluit leren spelen, is er aandacht voor algemene muzikale vorming. Dit wordt op een speelse manier in de les verwerkt.

Kom geheel vrijblijvend een proefles volgen.
Op de proefles wordt een blokfluit en lesmateriaal ter beschikking gesteld. Voor volgende lessen dient er een blokfluit en lesboek aangeschaft te worden. Kosten bedragen totaal ongeveer € 18,-. Informatie over type blokfluit, lesboek en verkooppunten krijgt u na de proefles mee. Tevens krijgt u dan het inschrijfformulier en algemene voorwaarden mee.

 

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Login Form

Web Analytics