Rianne Roggeveen - Zwijgers

. Rianne Roggeveen-Zwijgers

Op 6 - jarige leeftijd ben ik begonnen met muzieklessen op de bugel bij fanfareorkest Kunst voor het Volk in Den Haag. Twee jaar later mocht ik toetreden tot het orkest, waar ik tot aan mijn vijftiende jaar deel van uitgemaakt heb. Hier heb ik ook de nodige ervaring opgedaan met algemene muzikale vorming en samenspel.

Ik kom uit een muzikale familie, muziek maken is ‘met de paplepel ingegoten’ en heb daardoor een grote liefde ontwikkeld voor de muziek. Door mijn ouders werd ik als jong meisje meegenomen naar The Phantom of the Opera. Vanaf dat moment wist ik: ik wil net zo mooi kunnen zingen als die mevrouw die de rol van Christine zingt. Hier is ook mijn liefde voor musical en klassieke muziek ontstaan.

Op 14-jarige leeftijd ben ik  begonnen met zanglessen bij de mezzo-sopraan Ludmila Romanova.
Op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag heb ik Klassieke Zang  gestudeerd bij Maria Acda-Maas. Mijn zangstudie heb ik voortgezet bij Eddy Steele en Jan Polak. Tevens heb ik lessen gevolgd bij de sopraan Natalja Yakovleva.

In de loop der tijd heb ik diverse concerten gegeven op het gebied van zang. Tevens speel ik altsaxofoon en heb ik op dit instrument een aantal jaar deel uitgemaakt van fanfareorkest Klein maar Dapper in Den Haag. Ik vind het erg leuk om vanuit mijn passie les te kunnen geven, om op die manier kinderen en volwassenen in aanraking te brengen met muziek; te helpen met de muzikale ontwikkeling. Mijn brede muzikale opleiding, grote interesse en jarenlange ervaring in het musiceren komen hierbij goed van pas.

 

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - Betting Zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.

Login Form

Web Analytics